Qatar Airways Türkiye Acentası

Qatar Airways Hava Yolları Türkiye acentası, bilet satış ofisi telefonu, adres ve çağrı merkezi bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Qatar Airways Türkiye Acentası

Qatar Airways Türkiye acentasına 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. İletişim numaramızdan uçak bileti satın alma ve rezervasyon işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.


  • Qatar Airways Türkiye Uçak Bileti Satış Ofisi
  • Qatar Airways Türkiye En Uygun Uçak Bileti
  • Qatar Airways Türkiye Acenta Ofis Telefon
  • Qatar Airways Türkiye Online Uçak Bileti
  • Qatar Airways Türkiye Acente Telefonu
  • Qatar Airways Türkiye Bilet Satış Ofisi
  • Qatar Airways Türkiye Acenta Çağrı Merkezi
  • Qatar Airways Türkiye Acenta İletişim Hattı
  • Qatar Airways Türkiye Ucuz Uçak Bileti
  • Qatar Airways Türkiye Acenta Adresi

Qatar Airways Hava Yolları Uçak Bileti satın almak için 0850 304 03 58 yada 0 212 973 52 50 nolu çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilirsiniz. Türkiye'nin neresinde olursanız olun sadece bir telefonla uçak biletinizi anında kredi kartınızla satın alabilirsiniz. Firmamız 10051 numarası ile TURSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) üyesidir. Traveland Turizm Qatar Airways satış acentasıdır. Biletlemeler ve rezervasyonlar Amadeus, Sabre, Galileo ve Travelport gibi GDS sistemleri üzerinden yapılmaktadır. En uygun ve ucuz Qatar Airways uçak biletini hemen satın almak ya da rezervasyon yaptırmak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Traveland Turizm A.Ş. (2N1K Seyahat Acentası)

Qatar Airways Hava Yolları Türkiye Şubesi Ofisi

Qatar Airways Acenta İletişim Bilgileri

Telefon : 0850 304 03 58
Telefon 2 : 0212 972 36 04
Telefon 3 : 0212 973 52 50
Telefon 4 : 0850 302 30 36
Bilgi Mesajı
Biletleme ve faturalama işlemleri Traveland Turizm A.Ş. ( 2N1K Seyahat Acentası ) tarafından yapılmış biletlerde tüm işlemleri (iade, değişiklik, iptal) gerçekleştirebilirsiniz. Yurtdışı, yurtiçi web siteleri, seyahat acentaları ve ilgili havayolu firmasının web sitesinden alınan biletlere işlem yapma yetkimiz bulunmamaktadır. İptal , iade ve açığa alma işlemlerini bileti satın aldığınız kanal üzerinden gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Adres

Kartaltepe Mah. Belediye Hekimi Sk. No:12/1 Bakırköy / İSTANBUL


Sayın Müşterilerimiz Firmamız Traveland Turizm AŞ. Qatar Airways Hava Yolları satış acentasıdır. Firmamızdan 7/24 bilet satın alabilir ya da rezervasyon yaptırabilirsiniz. Çağrı Merkezimizden yapacağınız bilet satın alma ve rezervasyon işlemlerinde bir çok avantaj ve indirimden yararlanabilirsiniz. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşınız. Qatar Airways Türkiye bilet satış acentası.
Sayın Ziyaretçimiz; Traveland Turizm Anonim Şirketi Qatar Airways havayolu firmasının kendisi değildir. Qatar Airways biletlerini satan bir seyahat acentasıdır. Havayolu ile ilgili yaşadığınız problemleri, sıkıntıları ilgili havayolu firmasına iletmeniz gerekmektedir. Detaylı bilgi için Havayolları Problem ve Şikayet İşlemleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.